• Koffie Service Direkt
  Uw specialist in professionele
  espressomachines!

  Wie in de horeca kwaliteit wil bieden, kan niet zonder een professionele espressomachine. Zo’n prachtige, traditionele pistonmachine is een geweldige blikvanger in uw zaak. Een machtige koffiemachine waarmee de barista de lekkerste espresso’s, cappuccino’s en andere koffievariaties maakt.

  slide
 • Sanremo Opera
  Door ervaring en
  wensen gecreëerd

  Wie in de horeca kwaliteit wil bieden, kan niet zonder een professionele espressomachine. Zo’n glimmende, traditionele pistonmachine is een geweldige blikvanger in uw zaak. Een machtige koffiemachine waarmee de barista de lekkerste espresso’s, cappuccino’s en andere koffievariaties maakt.

  slide
 • Dé Sanremo specialist
  van Nederland

  Wij zijn met gepaste trots importeur van Sanremo koffiemachines. Dit innovatieve Italiaanse topmerk groeit razendsnel dankzij de ideale combinatie van hoge kwaliteit voor een zeer redelijke prijs.

  slide
 • Koffie Service Direkt

 • Sanremo Opera

 • Sanremo specialist

Sanremo Zoë Competition

 

Sanremo Zoë Competition espressomachine

 

De Zoë Competition. Dit state-of-the-art espressoapparaat, geïnspireerd door de betoverende droomstad Zoë uit de literaire meesterwerk "De onzichtbare steden" van Italo Calvino, is niet alleen een technologisch hoogstandje, maar ook een visueel kunstwerk. Het interne frame dat naadloos overgaat in de zijpanelen, creëert niet alleen koffie, maar een ware kunstbeleving. Met drie groepen voor een continue bedieningscapaciteit, levert de Zoë Competition een koffie-ervaring die net zo groots is als zijn naam, en dat alles voor een prijs die net zo aantrekkelijk is als de machine zelf.

Zoë Competition: waar kunst en koffie samenkomen voor de perfecte smaakbeleving met continue bedieningscapaciteit!

Waar Technologie en Stijl Samenkomen voor de Ultieme Koffie-Revolutie!

De Zoë Competition overstijgt niet alleen de verwachtingen qua design, maar levert ook geavanceerde functies die de koffiebeleving naar ongekende hoogten tillen. Met een Electronic Auto-Level functie wordt de boiler automatisch gevuld en op het perfecte niveau gehouden. De Activated Electronic Pre-infusion zorgt voor de ideale start van het brouwproces. Een externe volumetrische pomp, naked filterhouders, en een dubbele meetmeter bieden precisie en controle. Met drie groepen voor een continue bedieningscapaciteit is de Zoë Competition niet zomaar een espressoapparaat; het is een meesterwerk van technologie en stijl, ontworpen voor degenen die de ultieme koffie-ervaring nastreven. Durf te genieten van perfectie in elke druppel!


SpecificatiesZoe Competition 3 groepen
Spanning V 220-240 1N / 380-415 3N
Maximale invoer weerstandsvermogen kW 5.8 / 5.1
Stoomketel capaciteit lt 12.5
Pompvermogen kW 0.15
Nettogewicht lb / kg 152 / 69
Brutogewicht (met verzendkist) lb / kg 161 / 73

 

Afbeeldingen

Is dit uw espressomachine?


Wilt u bestellen of meer weten, meem dan contact met ons op.

Klik hier of bel 06-52 09 50 14