• Koffie Service Direkt
  Uw specialist in professionele
  espressomachines!

  Wie in de horeca kwaliteit wil bieden, kan niet zonder een professionele espressomachine. Zo’n prachtige, traditionele pistonmachine is een geweldige blikvanger in uw zaak. Een machtige koffiemachine waarmee de barista de lekkerste espresso’s, cappuccino’s en andere koffievariaties maakt.

  slide
 • Sanremo Opera
  Door ervaring en
  wensen gecreëerd

  Wie in de horeca kwaliteit wil bieden, kan niet zonder een professionele espressomachine. Zo’n glimmende, traditionele pistonmachine is een geweldige blikvanger in uw zaak. Een machtige koffiemachine waarmee de barista de lekkerste espresso’s, cappuccino’s en andere koffievariaties maakt.

  slide
 • Dé Sanremo specialist
  van Nederland

  Wij zijn met gepaste trots importeur van Sanremo koffiemachines. Dit innovatieve Italiaanse topmerk groeit razendsnel dankzij de ideale combinatie van hoge kwaliteit voor een zeer redelijke prijs.

  slide
 • Koffie Service Direkt

 • Sanremo Opera

 • Sanremo specialist

Sanremo Verde

 

Sanremo Verde espressomachine

 

De nieuwste machine van Sanremo is ontworpen met een bijzondere aandacht voor grondstoffen en energiebesparing. Op een milieu bewuste manier is dan ook gebruik gemaakt van het vervaardigen van deze espresso machine.
De zijpanelen van deze machine zijn gemaakt uit een uniek mengsel van gerecyclede koffieresiduen (koffiedik) en recylebaar kunststof welke zijn samengeperst. De stoomknoppen en het handvat van de filterdrager zijn gemaakt van materiaal verkregen uit gerecyclede houten pellets.
De binnenkant van de machine beschikt over de vertrouwde Sanremo technologie: de geavanceerde TCS technologie. TCS oftewel: temperture controll system: hierbij wordt gebruik gemaakt van een Multi boilersysteem, elke koffiegroep heeft zijn eigen boiler.
De temperatuur in de boiler is is uitermate nauwkeurig in te stellen middles de PID regelaar.
Energiebesparing wordt verkregen door dit PID besturingssyteem: deze regelt de automatische aan/uit switch (b.v. 's-nachts) en het uitschakelen van groepen die niet gebruikt worden. Het energieverbruik kan hierdoor verminderen met maar liefst 30%!

 


Specificaties • The cover panels made with a special material obtained by recycling coffee grounds and adding a specific type of 100% natural resin.
 • RS System allows the maximum heat stability (+-0,2°C);
 • 40% less energy consumption in stand-by and 30% during use with the Energy Saving System;
 • SMARTouch multifunctional display;
 • Steam knobs and filter-holder handles made of a material derived from recycled wooden pallets with 100% natural resin.


 

Afbeeldingen

Is dit uw espressomachine?


Wilt u bestellen of meer weten, meem dan contact met ons op.

Klik hier of bel 06-52 09 50 14