• Koffie Service Direkt
  Uw specialist in professionele
  espressomachines!

  Wie in de horeca kwaliteit wil bieden, kan niet zonder een professionele espressomachine. Zo’n prachtige, traditionele pistonmachine is een geweldige blikvanger in uw zaak. Een machtige koffiemachine waarmee de barista de lekkerste espresso’s, cappuccino’s en andere koffievariaties maakt.

  slide
 • Sanremo Opera
  Door ervaring en
  wensen gecreëerd

  Wie in de horeca kwaliteit wil bieden, kan niet zonder een professionele espressomachine. Zo’n glimmende, traditionele pistonmachine is een geweldige blikvanger in uw zaak. Een machtige koffiemachine waarmee de barista de lekkerste espresso’s, cappuccino’s en andere koffievariaties maakt.

  slide
 • Dé Sanremo specialist
  van Nederland

  Wij zijn met gepaste trots importeur van Sanremo koffiemachines. Dit innovatieve Italiaanse topmerk groeit razendsnel dankzij de ideale combinatie van hoge kwaliteit voor een zeer redelijke prijs.

  slide
 • Koffie Service Direkt

 • Sanremo Opera

 • Sanremo specialist

Sanremo Roma

 

SanRemo Roma espressomachine

 

SanRemo Roma TCS is een technische en decoratieve machine met een zeer modern uiterlijk, waarmee u de perfecte kop koffie kunt zetten. Leverbaar in 1,2 en 3 groeps uitvoering. De machine heeft voor elke koffiegroep een eigen boiler die tot op de graad nauwkeurig de temperatuur bewaakt. Doordat de boiler direct achter de groep zit heeft u in de zetgroep altijd de perfecte constante temperatuur. Elke boiler kunt u op een eigen door u bepaalde temperatuur in stellen, zodat u zelfs 1 groep zou kunnen instellen voor alleen espresso/cappuccino of lange koffie crème. Verder heeft de machine een aparte stoom/theeboiler waarbij het theewater gescheiden is van de stoom. Dus nooit meer vervuild theewater. Door dit systeem is de capaciteit van zowel thee als stoom enorm. Ook merkt u bij deze machine niets aan de kwaliteit van uw koffie als u heel veel thee of stoom wegneemt. U heeft immers aparte boilers. Verder heeft de machine een optie van turbosteam stoompijp. Dit is een electronische gestuurde pijp waarbij alleen maar de pijp in een kan met melk hoeft te zetten en op de knop te drukken. Als de melkschim klaar is stopt hij vanzelf met stomen

 


Specificaties • Kleur
  zwart, wit-wenge, wit-zwartsatijn
  Afmetingen (lxbxh)
  520x560x510
  Afmetingen 2 groeps (lxbxh)
  850x560x510
  Afmetingen 3 groeps (lxbxh)
  1080x560x510
  Gewicht(kg)
  71
  Gewicht(kg) 2 groeps
  88
  Gewicht(kg) 3 groeps
  111
  Vermogen pomp
  150/150/165
  Electrisch vermogen
  2.9kw voot st. boiler 0.28kw koffie
  Electrisch vermogen 2 groeps
  4.7 voor st. boiler 0.56kw koffie
  Electrisch vermogen 3 groeps
  5.7 voor st. boiler 0.74kw koffie
  Elektrische aansluiting
  • 220V
  • 380V
  Boilerinhoud
  4.5 /8.6/8.6
  Extra opties
  turbosteam
  Bijzonderheden
  preînfusie instelbaar voor alle knoppen turbosteam standaard koppenwarmer overbruggingsschakelaars groepen in hoogte verstelbare poten automatisch reinigingsprogramma 1 gedosserde theewater mogelijkheid per groep


 

Afbeeldingen

Is dit uw espressomachine?


Wilt u bestellen of meer weten, meem dan contact met ons op.

Klik hier of bel 06-52 09 50 14