• Koffie Service Direkt
  Uw specialist in professionele
  espressomachines!

  Wie in de horeca kwaliteit wil bieden, kan niet zonder een professionele espressomachine. Zo’n prachtige, traditionele pistonmachine is een geweldige blikvanger in uw zaak. Een machtige koffiemachine waarmee de barista de lekkerste espresso’s, cappuccino’s en andere koffievariaties maakt.

  slide
 • Sanremo Opera
  Door ervaring en
  wensen gecreëerd

  Wie in de horeca kwaliteit wil bieden, kan niet zonder een professionele espressomachine. Zo’n glimmende, traditionele pistonmachine is een geweldige blikvanger in uw zaak. Een machtige koffiemachine waarmee de barista de lekkerste espresso’s, cappuccino’s en andere koffievariaties maakt.

  slide
 • Dé Sanremo specialist
  van Nederland

  Wij zijn met gepaste trots importeur van Sanremo koffiemachines. Dit innovatieve Italiaanse topmerk groeit razendsnel dankzij de ideale combinatie van hoge kwaliteit voor een zeer redelijke prijs.

  slide
 • Koffie Service Direkt

 • Sanremo Opera

 • Sanremo specialist

Sanremo Easy Trevisso

 

Sanremo easy

 

Semi-professionele koffiemachine, met mooie sjieke lijnen. Geschikt voor kleine kantoren en thuisgebruik. Hij heeft handmatige groepbediening en is voorzien van een thhe en stoomkraan. Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: met vaste wateraansluiting(LX) of met watertank. De met watertank uitgeruste machine heeft een vibratiepomp. De met vaste wateraansluiting(LX) heeft een motorpomp met een cappaciteit van 50 liter/uur.

 


SpecificatiesKleur
inox briljanti
Afmetingen (lxbxh)
325x470x430
Gewicht(kg)
21.1/22.8
Electrisch vermogen
1.3kw/1.5kw
Elektrische aansluiting
 • 220V
Boilerinhoud
1.05/1.8lt


 

Afbeeldingen

Is dit uw espressomachine?


Wilt u bestellen of meer weten, meem dan contact met ons op.

Klik hier of bel 06-52 09 50 14