• Koffie Service Direkt
  Uw specialist in professionele
  espressomachines!

  Wie in de horeca kwaliteit wil bieden, kan niet zonder een professionele espressomachine. Zo’n prachtige, traditionele pistonmachine is een geweldige blikvanger in uw zaak. Een machtige koffiemachine waarmee de barista de lekkerste espresso’s, cappuccino’s en andere koffievariaties maakt.

  slide
 • Sanremo Opera
  Door ervaring en
  wensen gecreëerd

  Wie in de horeca kwaliteit wil bieden, kan niet zonder een professionele espressomachine. Zo’n glimmende, traditionele pistonmachine is een geweldige blikvanger in uw zaak. Een machtige koffiemachine waarmee de barista de lekkerste espresso’s, cappuccino’s en andere koffievariaties maakt.

  slide
 • Dé Sanremo specialist
  van Nederland

  Wij zijn met gepaste trots importeur van Sanremo koffiemachines. Dit innovatieve Italiaanse topmerk groeit razendsnel dankzij de ideale combinatie van hoge kwaliteit voor een zeer redelijke prijs.

  slide
 • Koffie Service Direkt

 • Sanremo Opera

 • Sanremo specialist

Sanremo Capri

 

Sanremo Capri

 

De Capri is een van onze meest verkochte machines mede dankzij de compacte afmetingen en zeer antrekkelijke prijs en bovendien hoge kwaliteit. Leverbaar in 1 en 2 groeps uitvoering. Zoals alle modellen van SanRemo beschikt ook deze over preînfusie op de enkele espresso en koffie. Dit verbetert de cremelaag aanzienlijk en uw koffie wordt nog beter van smaak. De machine is uitgerus met 2 stoomkranen, 1 theekraan, dubbele manometer, automatische bijvulinstallatie, makkelijk uitneembaar rooster en lekbak. De bovenplaat bestaat uit 2 lagen waardoor extra stevig(gewicht kopjes/schoteltjes) en bovendien valt er daardoor geen vuil/water in de machine.

 


SpecificatiesKleur
wit, zwart, blauw, rood
Afmetingen (lxbxh)
425x485x505
Afmetingen 2 groeps (lxbxh)
590x485x505
Gewicht(kg)
38
Gewicht(kg) 2 groeps
49
Vermogen pomp
150lt
Electrisch vermogen
1,95kW/2,4kW
Electrisch vermogen 2 groeps
2,7kW/4,5kW
Elektrische aansluiting
 • 220V
 • 380V
Boilerinhoud
10liter
Extra opties
eventuele cappuccinotore waarbij 1 stoompijp komt te vervallen


 

Afbeeldingen

Is dit uw espressomachine?


Wilt u bestellen of meer weten, meem dan contact met ons op.

Klik hier of bel 06-52 09 50 14