• Koffie Service Direkt
  Uw specialist in professionele
  espressomachines!

  Wie in de horeca kwaliteit wil bieden, kan niet zonder een professionele espressomachine. Zo’n prachtige, traditionele pistonmachine is een geweldige blikvanger in uw zaak. Een machtige koffiemachine waarmee de barista de lekkerste espresso’s, cappuccino’s en andere koffievariaties maakt.

  slide
 • Sanremo Opera
  Door ervaring en
  wensen gecreëerd

  Wie in de horeca kwaliteit wil bieden, kan niet zonder een professionele espressomachine. Zo’n glimmende, traditionele pistonmachine is een geweldige blikvanger in uw zaak. Een machtige koffiemachine waarmee de barista de lekkerste espresso’s, cappuccino’s en andere koffievariaties maakt.

  slide
 • Dé Sanremo specialist
  van Nederland

  Wij zijn met gepaste trots importeur van Sanremo koffiemachines. Dit innovatieve Italiaanse topmerk groeit razendsnel dankzij de ideale combinatie van hoge kwaliteit voor een zeer redelijke prijs.

  slide
 • Koffie Service Direkt

 • Sanremo Opera

 • Sanremo specialist

iconOver ons

 

Dé Sanremo specialist van Nederland

Wij zijn met gepaste trots importeur van Sanremo koffiemachines. Dit innovatieve Italiaanse topmerk groeit razendsnel dankzij de ideale combinatie van hoge kwaliteit voor een zeer redelijke prijs. De nieuwe Sanremo Verona RS en de Opera zijn momenteel de beste koffiemachines op de markt. Hun nauwkeurige temperatuurbeheersing is ongeëvenaard.

Waarom Koffie Service Direkt:
- Ruim 25 jaar specialist in espressomachines
- Sublieme service bij levering én onderhoud is onze kracht
- Importeur van het Italiaanse topmerk Sanremo
- Aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding
- Eigen werkplaats voor onderhoud en reparaties
- Storingsdienst komt binnen 24 uur in actie
- Serviceverlening voor vrijwel alle merken espressomachines
- Eigen showoom

Onafhankelijk advies op maat

Wij zijn koffie-onafhankelijk. Dat wil zeggen dat we geen koffiebonen verkopen en ons advies dus niet wordt beïnvloed door bepaalde koffieleveranciers. U krijgt een eerlijk advies op maat, zodat u uiteindelijk de espressomachine of volautomaat heeft die het beste past bij uw situatie en budget.

 

 

 • Onze diensten
  - Levering espressomachines
  - Levering volautomaten
  - Levering koffiemolens
  - Onderhoud en reparatie
  - Storingsdienst

Showroom en werkplaats

De aanschaf van een espressomachine of volautomaat is een serieuze investering. Hoe fraai de foto’s ook zijn, om werkelijk goed te kunnen vergelijken moet u ons brede aanbod Sanremo espressomachines toch echt met eigen ogen zien.


Daarom nodigen wij u graag uit om een afspraak te maken voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom. We laten u graag alle mogelijkheden zien van de verschillende modellen espressomachines. Uiteraard onder ’t genot van... een heerlijk kopje koffie.
U bent van harte welkom!

 

Snel een advies nodig?